ANAF: Procedura de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanță între organul fiscal central și persoanele fizice, persoanele juridice și alte entități fără personalitate juridică, în consultare publică

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat, în transparență decizională, proiectul de ordin privind aprobarea Procedurii de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanță între organul fiscal central și persoanele fizice, persoanele juridice și alte entități fără personalitate juridică.

Inițiatorii menționează, în Referatul de aprobare a actului normativ, că, prin OG nr. 11/2022 pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru modificarea unor termene au fost aduse unele modificări dispozițiilor prevăzute la art. 47, art. 79 și art. 80 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la comunicarea prin mijloace electronice de transmitere la distanță a actelor administrative fiscale, a cererilor, înscrisurilor sau documentelor transmise de către contribuabil/plătitor organului fiscal central.

Citește mai multe în CECCAR Business Magazine.

anaf-a-publicat-ghidul-fiscal-al-contribuabililor-care-realizeaza-venituri-din-inchirierea-bunurilor-s13846-300×182

Leave your comment