IFAC susține viziunea IOSCO privind o bază globală de standarde de sustenabilitate concentrate pe investitori

Vă aducem în atenție articolul  IFAC susține viziunea IOSCO privind o bază globală de standarde de sustenabilitate concentrate pe investitori  prin care IFAC își manifestă sprijinul față de raportul publicat de Organizația Internațională a Comisiilor de Valori Mobiliare (IOSCO) referitor la așteptările sale de la Fundația IFRS în ceea ce privește elaborarea unor standarde de sustenabilitate care să se concentreze pe nevoile de informații ale investitorilor.

Articolul este disponibil pe site-ul IFAC atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul dedicat.

Vă rugăm să aveți în vedere că informațiile de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii informațiilor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.

anaf-a-publicat-pentru-consultare-modelul-formularelor-si-documentelor-utilizate-in-activitatea-de-s11172-300×182

Leave your comment