Acces la carieră de succes – Pilonul I și Viitor pentru studenți

Dragi colege & colegi,

Una dintre problemele majore cu care ne confruntăm pe plan local este greutatea cu care identificăm forța de muncă calificată.

 

Avem șansa acum ca fiecare dintre noi sa ne identificăm viitorii angajați/colaboratori prin oferirea de stagii de practică pentru studenții din domeniul financiar-contabil și nu numai. Toate costurile aferente organizării stagiului de practică sunt suportate din fonduri europene.

Nu ratați evenimentul organizat de CECCAR marți, 2 martie, începând cu ora 15.00 - Forumul angajatorilor #3.

Evenimentul se derulează în cadrul proiectelor ACCES - facilitarea accesului către profesiile contabile prin crearea unui sistem funcțional de stagii de practică – Pilonul I și Îmbunătățirea competențelor practice ale studenților prin activități de învățare la locul de muncă, consiliere și orientare în carieră – Viitor pentru studenți!, cofinanțate de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

Evenimentul va avea loc online, prin intermediul platformei Zoom. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla din newsletterul transmis de CECCAR în data de 26 februarie 2021.

Pentru a participa, este necesar să completați formularul de înscriere.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZZFfcrMOovhwNCkmhc8vzUOZErf6hwAFSDwbJZ2vEeg0xYw/viewform?usp=sf_link

Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.

Așteptăm să ne vedem online!

Leave your comment